Saci Silobag

Istoricul depozitării cerealelor în saci SiloBag

Este o metodă de depozitare inventată și testată pentru prima data în Argentina, cu peste 50 de ani în urmă, extinzând-se treptat la nivel mondial. Sistemul a fost adaptat de către producător pentru piața europeană, iar eficiența lui a fost testată și confirmată de toți utilizatorii, devenind o alternativă a depozitării tradiționale (magazii și silozuri).

Din ce e făcut sacul?

Sacii SiloBag sunt confecționați din polietilenă extrudată de înaltă densitate, cu elasticitate mare. Folia este produsă fără utilizarea de materiale reciclabile, punându-se accent pe parametrii mecanici înalți cum ar fi rezistența la tracțiune, extensia maximă, rezistența la perforare și rezistența la rupere. Folia este produsă conform unor proceduri tehnologice stricte și supusă unor teste solicitante. Se efectuează anual verificări de calitate, iar folia este îmbunătățită continuu prin utilizarea de noi metode de producție.

Sună acum la 0744.303.793 sau trimite mesaj pe Whatsapp!

Cum funcționează?

În timpul încărcării cu cereale se elimină aproape tot aerul din sac. Aerul rămas este folosit de cerealele depozitate, organismele vii și insecte și se transformă în dioxid de carbon. Echilibrul dintre concentrația de oxigen și concentrația de dioxid de carbon apare în aproximativ 30 de zile după depozitarea cerealelor în sac. Respirația organismelor vii se oprește la aproximativ 45–50 de zile, atunci când sacul conține doar dioxid de carbon și nu permite supraviețuirea lor (mediu anaerob). Acest sistem este pe deplin funcțional în toate condițiile climatice, pe toate continentele lumii.

Avantaje:

• Simplu de folosit

• Investiții minore

• Mobilitate maximă

• Elimină problema insectelor

• Păstrează calitatea ridicată a cerealelor

• Soluție validată pentru industria alimentară (certificat de competență în industria alimentară)

Producători:

Producător film (folie): RANI PLAST – Finlanda

Producător sac (silobag): EURO BAGGING – Cehia

Importator și distribuitor: SILOBAG ROMÂNIA – România

Sună acum la 0744.303.793 sau trimite mesaj pe Whatsapp!

Galerie

Trimite-ne un mesaj!